01 July 2008

Sneakpeak - more design scrapping

I have scrapped more than summer blog party challenges lately... and... I give you a sneak peak of more design scrapping for Hobbyhuset.

Cool one
Cooling


Sommar är glädje
Summer is happiness

Hjälpa att vattna blommor
Help watering flowers

Balansgång
Balancing

Get back to Hobbyhusets blog and/or get back here to see the whole LOs...

3 comments:

Cattis said...

Och nyfiken blir jag.. ;)

Du frågade mig för några inlägg sen om vilka färger jag använder på mina promakerpennor. Och de jag använder mest är sky blue, lime green och gold. Sen även de andra starka färgerna.

Kramisar!

http://kathis.blogg.se/

Tinto said...

Ja, nog sjutton var de där knasiga papprena svåra att använda. Å just därför gav jag mig sjutton på att använda dem också. Både på irma-kortet och på "looking for freedom" (ja, visst är det så att katter ÄR frihet! Frihet och självständighet och integritet. Det är med andra ord inte så konstigt att man älskar de där djuren så tokigt) Men det var ju bara 2 av papprena, de där med träden ligger fortfarande och fular sig i plastmappen. (yes! jag har kiten i varsina plastmappar, det var visst nån som inspirerade mig till plastmappsanvändandet ;)) Jag vette sjutton hur de skall bli använda, men det löser sig.
Jag har superkul med veckans "we dare you" men hittills har jag bara fått dit en biljett från kitet, kanske borde försöka stoppa dit något annat med. En knapp exempelvis. Haha. Eller en liten bling.

Thanx för alla kommentarer idag! :)

Nu måste jag ju susa iväg till hobbyhusets blög å se vad du skapat.

Tinto said...

Nähääää, det gick inte alls det! Då håller jag mig i kragen sålänge.