02 June 2008

Designuppdrag under utförande

Det har inte kommit just något nytt från mig på ett tag här. Å det har sina förklaringar. Nej... det är inte solen, värmen, glädjen, kärleken och allt som kommer med sommaren som upptar mitt sinne. Det är andra mer "banala" och grundläggande saker.

Mitt i allt detta arbetar jag parallellt med att skapa på designuppdrag. Jag tänkte att jag kunde bjuda er på en bild av mitt lilla majpaket från Jommas. Jag kan inte säga annat än *slurp*



En speciell sak som jag är väldigt förtjust i med detta paket är att det ingår fem dekorationer från en så kallad "pile of paper". Det här är något som jag tänkte på så länge. Små papperslappar i olika utföranden som någon av någon anledning sparat på. Det borde ju rimligen finnas har jag alltid tyckt. För alla kan väl inte slänga exakt allt i värsta fengshuandan? Frågan har varit vars jag skulle hitta dem... eller ens börja leta efter dem. Nu har jag svaret. De kommer i färdiga kit. Snacka om läckerbitar som ger den där överraskningen som jag tidigare efterfrågade - det där lilla extra. Det som gör det hela mer personligt. Hur jag tolkat och använt mina fem små godbitar kommer framöver.

3 comments:

Malo said...

Mumsigt paket. Ska bli spännande å se vad du hittar på.

/Malin (malo)

Anonymous said...

Härligt paket! :)

Ska du inte vara med i bloggpartyt? Var inne och kikade efter en utmaning från dig nämligen. ;)

Kramar

Åsa / Dolores said...

Jag säger också slurp om Jommas paket! Och jag har äntligen fått upp ögonen för "minipiles´en", ajj lavv itt!
Kram Dolores