07 October 2011

Matteläxa

För ett par veckor sedan hade vi tema för Creativicas blogg. Vår utmaning var att scrappa höstvardagen och använda minst 150 ord journaling. Här kommer min layout.

Liten man blir större. En av våra vardagliga aktiviteter under hösten – och hela läsåret – är läxor.


Här är det matteläxa på gång.

Som synes valde jag att skriva min långa journaling för hand. Det är ytterst sällan som jag gör journaling med hjälp av datorn även om det kan vara smidigt om du har mycket att skriva. Jag gillar dock att ha med den personliga prägeln som min egen handstil innebär. Det är ändå jag som berättar… :)


Jag blandade några mönsterpapper i bruna nyanser med washitejp med hela fyra foton för att få med hela berättelsen av denna vår vardag. Självklart skulle pappret med siffrorna vara med här.

Till det kommer några färgmatchade dekorationer. Här finns återigen en bit från pappret till en glasstrut – denna gång i glansigt brun (ja, det var chokladglass…).

Det enda som saknas här är en del av det som ingick i matteläxan – pinnar. Riktiga pinnar. Jag ska sy fast några pinnar när jag får tillfälle. Jag har gjort det förut och det går utmärkt att använda på sina alster. (Se till exempel här och här). Eventuellt smiter jag med någon liten kotte också när jag ändå är i farten. ;)

Materiallista finns här.

Icke-scrapmaterial: Egentillverkade bokstavslappar samt en bit från pappret runt en glasstrut

2 comments:

Mikaela said...

läcker lo. jag glömmer jämt att man kan göra andra format än 12".

maxell said...

Tack!

:) Å jag gör nästan uteslutande andra format än 12"*12" och har alltid gjort så...