18 October 2011

Let there be light...

Läskigt och ljust skapat för Creativica.

Halloweenserierna tilltalar mig med sin läskighet och mystik. Det måste, som jag visat tidigare, inte vara ett specifikt Halloweentema som scrappas. Det finns så mycket mer som dessa papper och speciellt Fancy Pants "Oct 31st" passar till.


Här är det en spökhistoria som min lilla man råkade på för några veckor sedan. Han pratade konstant om det hela och hade än den ena än den andra teorin i närmare två timmars tid… samt fortsatte i flera dagar till. Det intryck som denna spökhistoria gav på honom är verkligen värd att bevara.


Fancy Pants "Oct 31st" är perfekta att matcha med stickers från Kaisercraft. De passar även med den härliga baksidan från My Little shoebox och ett sommarpapper från Maja Design.

Extra dekorationer kom till genom att jag skar ut detaljer från ett av mönsterpappren. Döskallen fick också ögon av bling. :) Notera gärna även att jag utnyttjade mönstret i ett av pappren för att göra ett järnvägsspår...


Fotot sitter delvis bakom en bit vellum som jag sydde fast för hand. Vellum är i mitt tycke underskattat. Ärligt – hur ofta använder du det?

Själva spökhistorien är skriven på en stämplad och dekorerad tag som jag stoppat in på layouten. På så sätt blir journalingen en extra dekoration.

Materiallista finns här.

2 comments:

Samara said...

Birdy nam nam ;)
Jag använder väldigt sällan vellum, vet inte varför.

WillieburgScrapper said...

OO That's a greta photo and I love how you layered the vellum on top- that black grid paper and the little ghosts are AWESOME! Great page.