22 October 2011

Always feel better

I september publicerade Skrotboken ytterligare ett teknikinlägg. Denna gång handlade det om att sudda i svartvitt/gråskala.

I detta inlägg visade jag påläggning av blyerts som sedan suddas. Mitt färdigsuddade uppslag i min Art Journal såg ut så här...


och här är mitt färdiga uppslag med detaljer och sånt.


Jag valde att spinna vidare på svart-vitt och gråskala och lade till såväl texter som detaljer i de färgerna. Det fick bli relativt platta saker eftersom annars kanske jag inte kan stänga min Art Journal. ;)


På den ena texten - "always" - har jag använt den teknik som Lillylva presenterade, det vill säga fadening med stämpeldyna. Dock skrev jag med penna och suddade det jag skrivit. En ok effekt då det ger ett visst djup i texten.

För fler intressanta sätt att sudda och tona ut i svartvitt/gråskala - klicka här.

Icke-scrapmaterial: Art Journal, blyertspenna, suddgummi, olika saker för struktur, motsvarande vit magic mesh, vitt papper och en etikett av okänt ursprung.

1 comment:

Linapyssel said...

Galet snyggt i vanlig ordning kära tvilling! Hoppas allt är bra med dig...jag lever men kan nog verka som om jag dunstat från jordens yta....jobbar insainly massor...trött som en gris och massor med skaparlust fast ingen tid! Ingen bra ekvation men jag hoppas på bättre tider!!! tack söta du för orden om döskalle pallen av bikupan...det finns lite beställninga heheheh måste starta business med detta fniss...med vilken tid dååååå??? I ett annat liv kanske...kommer du hit och hämtar en pall personligen så LOVAR jag att jag ska göra en åt dig!SKÖT OM DIG

Kramar Lina Hälsa BI så jätte mycket!!!!!