03 March 2010

Snart är det dags! - Information och kupong att ta medCreativica ser fram emot att komma till Karlstad och träffa nya och gamla bekanta pysslare!

Medan vi funderar över vad vi ska packa har du chansen att FÖRBESTÄLLA så att du får det just du vill ha. Lägg en order i webbutiken och ange Karlstad i meddelanderutan så plockar vi och tar med oss. Du betalar när du hämtar dina varor. Sista dag för förbeställning är 3 mars, IDAG!. Du missar inget erbjudande genom att förbeställa!

Mässerbjudande blir bland annat Maja Design 5 valfria papper för 50:- och vi tar med massor av REAvaror. För att få rabatten på Maja-papper skriver du ut kupongen, klipper ut, skriver på och tar med dej till vår monter.


Vi på Creativica strävar efter ett blandat utbud med material för Scrapbooking, kortmakeri samt ett basutbud av konstnärsmaterial. Till mässan kommer lite akvarellmaterial med.

Själva gillar vi att blanda nytt och gammalt och det gör vi också i butiken. Du hittar både helt nylanserade produkter och gamla favoriter. Vi är specialister på kort utan stämplar, chipboard, canvas och akrylfärg, bokstavsstickers och färgval samt letar aktivt efter material som passar för grabbigt skapande!

VARMT VÄLKOMMEN!

No comments: