06 August 2010

Tävla med sommarminnen och Maja Designs Sommartider

För en del är sommarsemestern slut med den här veckan, men än har vi förhoppningsvis några varma härliga sommarveckor framför oss. Vi hoppas att alla haft eller får tillfälle att njuta av sommaren. Inte minst eftersom den ger alla dessa härliga fototillfällen och möjligheten att samla på sig underbara sommarminnen för livet.

Idag drar vi igång en ny tävling som har klara sommarinslag.

Vi vill att du
skapar valfritt alster på temat ”sommarminnen”

OCH

till minst 50% använder dig av Maja Designs papperskollektion ”Sommartider”Passa på att scrappa somriga layouter eller ett helt album från semestern/sommaren. Gör en minneslåda för alla sommarminnen som samlats in under sommaren. Skapa ett tackkort eller motsvarande till någon som du träffat i sommar eller bara för att. Associera fritt från temat ”sommarminnen”, leta fram dina Sommartiderpapper och ha skoj.

Du har en hel månad på dig att skapa. Senast söndag den 3e september klockan 23.59 vill vi ha ditt alster. Lämna in genom att kommentera detta inlägg med en direktlänk till ditt alster. Alternativt skickar du in ditt alster via e-post till maxellexam[@]gmail.com märkt med ”Maja Design Sommartider”.

Vinsten består i ett dekorationspaket till ett värde av 150 kronor. Paketet matchar Maja Designs pappersserie ”Sommartider”.


Nu ser vi fram emot din tolkning av tävlingen och önskar alla lycka till!

Klicka dig till rätt inlägg i Creativicas blogg där det även finns två inspirationsalster av mig.

No comments: