16 February 2011

Tufft - Vecka 6 i Mini Art Journal 2011

Skrotbokens mini art journal 2011... här kommer kort nummer 6 - Tufft.

Tufft ja. Hur tolkas det ordet. Enkelt sett finns det en mer positiv och en mindre positiv tolkning av ordet. Jag har använt båda.


Här har jag lekt rejält med färg och grejer. Kanske jag ska säga äntligen. Det var just detta med att leka och prova olika färger och tekniker som jag ville göra med min variant av Mini Art Journal 2011. Det samt att använda såväl saker från "gamla scrapgömman" som icke-scrapsaker.


Framsidan är rätt självförklarande.

Jag fortsätter med baksidan.

Här är det en öppningsbar lucka. Jag har dekorerat luckan med symboler och saker som jag förknippar med det aktuella ordet. Självklart har urtavlorna fått klockglas av 3D-glaze.


Öppnas luckan hittas texten om min tolkning av vad som är tufft. Den sitter fastklämd med ett gem. Texten är skriven på ett papper som min son kört genom wellpappveckaren och som jag färgat in med diverse färger. Jag vek ihop det hela och ritade dit små enkla detaljer som en portfölj eller mapp.

Vill du ser fler Mini Art Journals och gärna även hänga på denna utmaning klickar du här.

Icke-scrapmaterial: Spelkort, vitt papper, bilder, metallhängare, filmnegativ, linda, wellpapp, häftklammer inklusive häftapparat, guldsnöre av okänt ursprung, metallgem och stjärnmönstrad tejp.

1 comment:

Sofia said...

Så himla läckert, gillar verkligen ditt tuffa kort.