02 December 2011

Paketkort med dimension - Pyntad julgran

Här är julkort 3 av 3 med dimension och egna dekorationer - alla skapade för Creativica. Julkort 3 är ett paketkort, det vill säga ett kort att sätta på ett paket eller en julklapp.

Det går lika bra att göra granen utan rundade kanter. Här har jag gjort en på ett paketkort.


Denna gran är liten. Basen på var triangel är 3 centimeter. Visst är det pillrigt att vika, men det går med hjälp av en stållinjal.

Om det är pillrigt att vika och montera själva granen är det något pillrigare att pynta granen. Det går det också med lite tålamod och en hel del finmotorik. :)


Granen är pyntad med härligt grön stickles på var kant. Sedan virade jag runt grön metalltråd som jag trätt med röda kulor – små röda pärlor. Använd en liten liten limklick på metalltråden för att få kulorna att stanna där du vill ha dem.

Denna gran går inte att vika ihop utan risk att granen deformeras. Den behöver dock inte vikas ihop då den ska pryda ett paket. ;)

Här är granen stam en kort bit tygband och kortet är i övrigt dekorerat med en röd ritad ram samt knutet organzaband och virad röd metalltråd. Ett tips är att knyta fast metalltråden i knuten på organzabandet. Det säkerställer att den stannar där den är.

Materiallista finns här.

De övriga korten hittar du via denna länk.

Icke-scrapmaterial: Små röda pärlor

1 comment:

Mahlin78 said...

Wow så snyggt, och pillrigt :-) Imponerad av din tålmodighet!!!