18 October 2010

Saker på gång...

Mmmm... det är saker på gång. Massor i mitt liv överlag. Å sakerna är överlag positiva. Det gör mig glad!

Det är slitsamt och jag är trött. En del saker tar ut sin rätt nu. Det är också mörkare ute och det gör mig - och fler med mig - trött. I helgen kunde det ha kommit snö här, men det blev "bara" frost. Jag hör till dem som längtar efter snön nu. Det är runt noll och någon minusgrad. Med snö blir allt så mycket ljusare. Å det behöver inte komma så mycket att det är skottning för hela slanten. Inte på en gång i alla fall...

Scrapmässigt är det en hel del på g. Det är saker för Skrotboken som publicerats, ska publiceras och som planeras och donas med. Stay tuned för vad vi hittar på. :)

Mitt designuppdrag för Creativica är inne i en period med Halloween. Jag gillar verkligen de färgerna och motiven så det är ren glädje att skapa.

Sedan... idag, just idag måndag, har jag mottagit ett paket med saker för ett gästuppdrag. Jag är minst sagt överväldigad av innehållet. På ett positivt sätt. Det är saker som man kanske inte direkt tänker på när jag skapar, men oj va jag gillar. Massor! Vars, när och hur detta kommer att presenteras avslöjas snart i en blogg nära dig. ;)

1 comment:

CrimsonAnna said...

Tack för kommentaren om Dimmu Borgir i min blogg. Du är välkommen åter närhelst du vill. Rock on!