05 May 2010

Lycka till...


I fredags hälsade vi våren officiellt välkommen! Med våren kommer flera tillfällen för att ge bort kort. Här fokuserar vi på ”Lycka till” – ett vårigt kort som kan användas i många sammanhang. Det kan ges till ett par som gift sig, ett par som förlovat sig, någon som tagit examen, någon som fått ett nytt jobb, någon som ska göra något och önskas lycka till eller till nyblivna föräldrar.


Ljuva pastelltoner blandas med jordnära färger i Basic Greys serie Kioshi. Det är också grungeinspirerat och ruffigt – en egenskap som Basic Grey ofta använder sig av i sina pappersserier. Ett skrynklat och inkat hjärta matchar det ruffiga. En ljuv spets matchar pastellerna.


Cirkelformen är central för detta kort. Det är ett hjärta i cirkel med prickar runt kanten, rund scalloped ram runt cirkeln med runda duttar Pearl Maker, brads i olika storlekar och färger (varav en används som pricken över i) och runda duttar Pearl Maker i mönsterpappret. Cirklarna ger liv till kortet och väcker intresse. Prova gärna att använda brads i olika storlekar och färger matchat med olika cirkelformer nästa gång du skapar. Men först…

njut av våren!

Materiallista här.

No comments: