25 May 2010

Baby U R Zoo Cute

I höstas (september) publicerades ett inlägg med tema zoo i Skrotbokens blogg. Jag ligger som sagt efter med de uppdateringarna och kan inte hitta igen det kort jag gjorde dit i min egen blogg. Så det kommer här.


Jag hittade den här bilden på en söt elefant och tyckte att den passade bra till ett kort med zoo-tema. Kortets hälsning är en fri tolkning av ordet zoo med ett budskap som mottagaren, likt elefanterna, aldrig lär glömma. :)

Kortet är allmänt hållet för att passa in i flera situationer. Ett kort för att välkomna någon till världen, ett dopkort, ett gratulationskort och en kärleksfull hälsning är några av de användningsområden som jag spontant kommer på. Bilden eller motivet är mångsidigt och jag utmanar alla att leta reda på bilder eller stämplar med söta och/eller vilda djur och använda dem på minst ett kort.

Att jag råkade hitta igen detta kort just nu är för att Samara hittat igen stället där jag hittade den söta elefanten. Jag klickade runt lite där och se vad jag hittade. Skoj!

Avslutningsvis och viktigt
TimTim Draw & Color Page - Illustrationer för privat bruk i icke-kommersiella syften, dvs du får inte sälja kort och annat där du använder dessa bilder.

Icke-scrapmaterial: Nedladdad målarbild på en söt elefant, rosa papper, rosa satinrosett, rosa puffigt klistermärke, ljusrosa halvpärlor/raindrops, rosa hjärta i foam, svart penna och rosa penna.

4 comments:

Ulrica... said...

Hej tjejen!

Gulligt kort med sköna färger. Det har verkkligen varit superkul att jobba med er måste jag säga! =) Spännande att se vad det blir för härliga teman framöver. Jag har dragit en vinnare till utmaningen så håll utkik, kanske är det du som är den lyckliga vinnaren! ;)

Ha det bäst, kramar Ulrica

Metal_Minish said...

Riktigt jäkla snyggt och gulligt kort det här!
Så fint med de genomskinliga halvpärlorna dessutom~

maxell said...

Härligt att höra Ulrica. Å vi ser fram emot teman och tolkningar med. ;)

Metal: Tackar och niger fint! ;) Halvpärlorna är klassiker. Kallas ibland för raindots. De är svagt rosa just de här. Säljs vanligen inte alls som scraptillbehör utan som dekoration i inredningssammanhang och främst i samband med blomsterarrangemang. ;)

maxell said...

Opps... raindots eller rain drops... same thing... different name.