27 February 2010

Mål, mål, mål, mera mål

Efter att det snöat konstant i ett dygns tid är det klockrent att Skrotboken publicerar ett inlägg med fokus på vintersporter. Utöver sporterna är det också minst fem cirklar som gäller. Gissa varför? ;)

Min egen tolkning har anknytningar till något som händer om drygt en vecka. Inte imorgon, men nästa söndag är det nämligen dags för en av världens längsta längdåkningstävlingar, Vasaloppet. En sträcka på 90 kilometer mellan Sälen och Mora i Dalarna ska avverkas. Riktig så långt åkte inte min son även om han tog mer än ett varv i vasaloppsspåret...

Det är alltså en årlig tradition att spänna fast skidorna och åka lilla vasaloppet. Något år har han fått diplom och ifjol 2009 slogs det på stort med medaljutdelning av en "kranskulla".


Fotona är inte placerade i kronlogisk ordning även om det kan se så ut. Han åkte nämligen flera varv och det vart "mål, mål, mål, mera mål"... :)


Mina cirklar är de enda hela cirklar (förutom medaljen och pricken över å) som finns på denna layout. Exakt fem hela cirklar i ett mönsterpapper.

Fler vintersportalster med minst fem cirklar här.

Icke-scrapmaterial: Vitt papper, egentillverkad datumruta, blå penna och slipkloss (till fotokanterna)

No comments: