27 May 2009

Tyg är ett mycket användbart material

Förutom att sy kläder och annat av det går det utmärkt att använda för scrapping. Det finns till och med tillverkare som satsat på att tillhanda till exempel självhäftande tygpapper och olika tygdekorationer.

Tyg kommer i många härliga färger och mönster. Det kan lätt konkurrera med såväl mönstrade som enfärgade papper. Ersätt helt enkelt papper med tyg. Eller... skapa egna dekorationer med hjälp av tyg. Här nedan ges ett litet smakprov på vad det går att göra med tyg.



För att se mer och fler alster med tyg - klicka på bilden eller här. Leta sedan runt i hemmet och passa på att skapa något där tyg ingår. Lämna gärna en kommentar med länk till det du skapar. Varför? Tja, helt enkelt för att fler ska inspireras till att använda detta härliga material.

2 comments:

http://juliapysslar.blogg.se said...

sv: tack, vad gullig du är! Fick ett tips om att elda kanterna så att de inte skulle fransa upp, men jag tyckte att det blev så fint med stickles att jag lär testa det igen också!

Du gör så mycket fräna grejer, jag är lite föriktig när det gäller typ eftersom jag inte är duktig på att sy, men du har rätt: det finns så himla mycket man kan göra, det är ju verkligen ett universellt material.

Alien Bling said...

Jättetjusigt kort :D
Jag är lat när det kommer till tyg och lyckas inte sy på layouter med maskiner - jag har försökt en gång men det slutade med att pappret gick sönder...