07 May 2009

Ibland måste man släppa taget och våga

Ja ibland så. Då krävs det att vi släpper taget för att våga. Det kan handla om allt från att komma över eventuella hämningar som hindrar oss att vara den vi är till att helt enkelt stå på egna ben.

Här har jag skapat om ett sådant tillfälle. Ibland - bara ibland - är han så försiktig av sig samtidigt som han är mycket nyfiken och vill prova. Min roll som mor blir då att stötta, peppa och uppmuntra honom. Han kan! Å det är hur roligt som helst. :)


Här har jag frossat loss i en av mina favoriter - spillpapperssamlingen. Denna layout innehåller hela 12 olika mönstrade papper plus ett antal enfärgade papper och flertalet dekorationer.


Stämplar. Jag har gett mig sjutton på att använda dem på mina layouter och här är flera med. Här fick jag med... hrmm... åtta olika stämplar plus stämplad titel. Jag har - i vanlig ordning - ritat och skrivit en del med olika pennor. Färgerna är starka och är en väl representation av glädjen som vi upplevde denna dag i hoppborgen.

Tja... kortare sagt. More is more and maxell likes it - a lot. ;)

Icke-scrapmaterial: Vanligt papper, fotopapper, dekorationsfjäril och färgpennor

3 comments:

ScräpEmma said...

Kanonläcker!! Och hur många papper sa du???!?!?! Det märks inte. Och det är menat som en komplimang, för märks det _alltför_ väl, är detta ofta lika med grötigt.

Älskar alla färger!!

Nattinatt!!
Kramen!!

Marie said...

oh.. pappersspillshögen är nästan det enda jag plockar ur.. *haha*

Samara said...

Ett typiskt exempel på en LO av dig, massa läckra detaljer som man kan sitta länge och titta på =)