01 September 2010

Påminnelse om sommartävling

Dags för en påminnelse om den pågående tävlingen i Creativicas blogg. Det är sommartema som gäller. Passande med tanke på att det börjar bli höstvindar och -väder på allvar nu. Då är det perfekt att kura upp sig inomhus och pyssla med och kring alla sommarminnen.

Om tävlingen (hämtat från aktuellt tävlingsinlägg i Creativicas blogg)

Vi vill att du
skapar valfritt alster på temat ”sommarminnen”
OCH
till minst 50% använder dig av Maja Designs papperskollektion ”Sommartider”

Passa på att scrappa somriga layouter eller ett helt album från semestern/sommaren. Gör en minneslåda för alla sommarminnen som samlats in under sommaren. Skapa ett tackkort eller motsvarande till någon som du träffat i sommar eller bara för att. Associera fritt från temat ”sommarminnen”, leta fram dina Sommartiderpapper och ha skoj.

Du har en hel månad på dig att skapa. Senast söndag den 5e september klockan 23.59 vill vi ha ditt alster. Lämna in genom att kommentera detta inlägg (klicka på länken för att komma till rätt inlägg) med en direktlänk till ditt alster. Alternativt skickar du in ditt alster via e-post till maxellexam[@]gmail.com märkt med ”Maja Design Sommartider”.

Vinsten består i ett dekorationspaket till ett värde av 150 kronor. Paketet matchar Maja Designs pappersserie ”Sommartider”.


Nu ser vi fram emot din tolkning av tävlingen och önskar alla lycka till!


Tävlingen avslutas alltså om några dagar
nu på söndag den 5e september
men än hinner du skapa och lämna in ditt bidrag. :)

No comments: