10 September 2010

Älgjakt 2010


I mina trakter inleddes i måndags och pågår i några veckor framåt. Vad? Det är såklart det som får stora delar av världen att stå stilla under några veckor i september – älgjakten. Under denna period finns det några personer som man varken ser skymten av eller får tag i.

Visst kan vi tycka olika om älgjakten, men faktum är att det finns flera personer som verkligen sett fram emot denna tid på året.

Med den bakgrunden i kombination med att ett älgpapper från The Paper Loft ingick i mitt senaste designpaket från Creativica har jag helt enkelt skapat med skogens konung.

Först är ett kort som också kan fungera som dagbok för älgjakten.


Det är enkelt och stilrent i sitt utförande.

Ett tips här är att titta på mönsterpappret med älgar och måtta ut var du lämpligen kan dela det för att få ett lämpligt motiv att använda. Bilderna går in i varandra och mina ögon såg denna del av pappret som en lämplig fristående del.

Bilden eller ”motivet” är monterat på 3D-kuddar. Under det sitter årtalet för i år (2010) i form av härligt matchade bokstavstickers (som kommer med siffror på samma ark) och på var sida om årtalet sitter två pärlstickers i olika storlek (med den mindre längst ut). Ett enkelt sätt för att piffa till och rama in ”hälsningen”.


Älgen fick också en pärlsticker i samma färg – som öga. :)


Nu visar jag detta som ett kort, men jag tänkte bygga vidare på det. Jag ska vika och sy ihop ett gäng vita papper som en bok. Dessa monterar jag sedan i omslaget (kortet). På så sätt förvandlas kortet till en dagbok för älgjakten anno 2010… eller alternativt en liten anteckningsbok.

Materiallista finns här.

1 comment:

Gurkiss said...

Jätte snyggt..

Kram Gurkiss