13 October 2009

If I could turn back time...

Jag känner, som jag redan tidigare nämnt, att det kan vara svårt att skapa helt i vintagestuk av den enkla anledningen att jag tycker att jag inte har några foton som passar samt att jag har en tendens att stoppa dit saker som är mer mig - mer personliga detaljer. Men vad är det egentligen som passar? Tja... egentligen går det att skapa i Vintage Scrap med vad som helst. De tär ändå helheten som räknas. ;) Så... here we go!

Jag valde att prova med ett nytt foto och satsa på en av mina favoriter, nämligen grått, svart och sotigt.

Jag kände också att det var ett tag sedan jag gjorde en typisk layout alá maxell och därför öste jag på med dekorationer och handskriven text över i stort sett hela ytan.

Vintagetemat är tacksamt när det gäller att använda små detaljer inklusive hittegods som en smutsig fjäder. Notera att användandet av 3D-kuddar ger struktur och liv till helheten. Det är charms, metallbrickor, papperssnören, "tissue" papper, slitna bokstavspärlor, knappar, stämplade motiv, handskrivna budskap, fotohörn och en massa mer. Jag gjorde en tag med matchande ficka för att dölja den personliga journalingen. Fotot har fått sig en färgtoning som man bara kan ana sig till att den finns där.

Slutligen passar färgvalet in i sammanhanget eftersom allt är verkligen inte svart eller vitt även om det ibland kan tyckas och även kännas så... *getting my boots dirty in the grey area*

För fler alster skapade i vintagestuk - klicka här.

Icke-scrapmaterial: Vanligt papper, färgat papper, (skitiga) metallbrickor, en fjäder som jag inte vet var den suttit, papperssnören, "tissue" papper, bokstavspärlor, knappar, en detalj som troligen kommer från ett gammalt skärp, "puffy" klistermärke och snurrgem.

1 comment:

Miapuh said...

men tjoho den där var apläcker :D gillas massor :D