28 April 2010

Blommig inbjudan till dop - för kille eller tjej och en uppdaterad bröllopsinbjudan

En inbjudan till dop som passar såväl kille som tjej. :)


Stämpeln med texten ”Inbjudan” är stämplad med brun färg och sedan fyllde jag slarvigt i konturerna med en tunn svart penna för att texten ska synas mot en blommiga bakgrunden.


En liten vit blomma med härligt gröna blad fick en rund brad som blomcentrum. Notera att blomman matchar blommorna i det mönstrade pappret. En rolig detalj som gör att blomman både smälter in i och står ut från bakgrunden.

Längst upp till vänster sitter en bit band med en text som passar till inbjudan till dop. Några av blommorna i det mönstrade pappret har fått pearlmaker i pastellmint eller Liquid Pearl i ljust rosa. Detaljer som gör att kortet passar såväl kille som tjej. :)


Materiallista finns här.

Sedan fortsatte jag på en tidigare inbjudan till bröllop. Nedanstående bild visar framsidan på kortet när det står upp. Förändringen här är att jag la till några extra blommor som smiter ner över gräset.


Nästa bild visar kortets insida när det står upp. Ja, där sitter en påse med ris som kan kastas på de nygifta tu.


Påsen är en vanlig ziplockpåse som tejpats fast med dokumenttejp (vilken är enkel att ta bort utan att pappret rivs upp). Motstående insida har plats för information om var och när det aktuella bröllopet sker och annan viktig information.


Materiallista för detta kort finns i detta inlägg.

No comments: