23 August 2009

Sommarfrukt

Snart är det tid att skörda äpplen, plommon och andra frukter som växer på träd. Frukt har förekommit ett bra tag i scrapsammanhang och visst ligger det en viss trendighet i skapa med färgglada härliga saftiga frukter. Jag valde att scrappa om en "sommarfrukt" som vi har i vår trädgård.

För ett tag sedan scrappade jag om körsbärsblommor. Den layouten handlar om att varje år blommar vårt körsbärsträd så vackert och sedan kommer det ändå inga körsbär. I år har det kommit några så vi har i alla fall fått smaka fruktens sötma. Numera vet vi vad vi missar...


Det här fotot tog jag i sommar på ett av de få körsbär som satt kvar i vårt träd och som hade mognat. Självklart kunde vi inte plocka det för det var någon annan som ville suga i sig denna läckerbit... För mig är det här en typisk bild av svensk sommar hemma hos oss.


För fler fruktiga alster - klicka här.

Icke-scrapmaterial: Papper från grabbens ritblock, vanligt papper, slipkloss (för att distressa fotot), färgprov och paketdekoration.

3 comments:

Miapuh said...

tja läget?
händer nu förtiden?
har du hunnit rita nån ODD än? :D

Angelica - Angel - Dolliver said...

Vilken härlig LO! Läckert foto, man blir ju bara så sugen på ett körsbär! Vi har turen att både ha en snygg blommning och sen överfullt med körsbär! Och goda är de!

Hoppas på bättre lycka nästa år!

Ha de så gott!
Kram / Angelica

(Favvis)Maria said...

Riktigt snygg!