09 August 2009

Blommor plockade av en barnhand = kärlek

Det passar perfekt att uppdatera med denna idag eftersom jag fick just samma lika blommor av honom idag. *lycka*

Därför fortsätter vi på det svenska temat. Vi brukar inte fira nationaldagen mer än att det börjar bli sommar på allvar när den varit.

Sommar är för mig förknippad med maskrosor och lyckliga barn under solens strålar. Det blå och det gula temat passar därför utmärkt för att scrappa om just detta.


Basen är en teckning som sonen målat och visst påminner den om så kallad altered art? I övrigt är layouten rikt dekorerad i blått och gult med olika scrapsaker och annat.


Det är med andra ord en typisk layout signerad maxell med en twist i form av grabbens härliga målning. Åsså - icke att förglömma - en av alla de diaramar som ritade upp, skar ut, färgade in med min första distressdyna och sedan stämplade text på redan 2004.

För fler blågula svenska alster - klicka här.

Icke-scrapmaterial: Tyll, nätet från en fruktkorg, färgprov, paketblomma, spelmarker, blågult band, grabbens skumgummistämpel, pappersfjäril, klistermärke, egengjorda ord, plastpärla, metalltråd, småpärlor, knappnål, knapp, grabbens glitterlim och grabbens färglåda (som han själv hanterade).