28 August 2007

Ett litet ord #6 - Ur led är tiden... och en massa annat

Här har jag utgått från ett ord - "tid". Egentligen skulle det vara "tiden", men obestämd av mig som jag är råkade jag göra det utan bestämd form och därmed får jag inte vara med och leka kring ett litet ord...

LOn handlar om
att saker och ting är ur led, om minnen från svunna tider, om längtan efter snö och förhoppningar om bruuuuum bruuuuum.
Mer konkret sitter markeringen för skoterleden på sniskan - den är alltså ur led (Egentligen skulle jag ha satt titeln till "Ur led är tiden", men jag fick blackout när jag stämplade och jag hann helt enkelt inte ordna det i tid(en)...). Hur som helst symboliserar fotot att även skotersäsonen är ur led numera och journalingen handlar om tankar kring det. Annat var det när jag var liten liten parvel... snö överallt och framförallt innanför kläderna.

Materialmässigt kan vi notera att dabbers äger och att det går att tillverka egna bokstäver av såna plus några läckra bokstavsstämplar. Färgerna är värda sin kommentar med. Svåra rakt av, men det går om du vill...

4 comments:

madeleine said...

det var en himla läcker sida... tyvärr så skulle det vara just TIDEN och inget annat... du har några timmar kvar... dessutom ska titeln på inlägget vara "ett litet ord #6" så att det är enkelt att hitta ditt bidrag... hoppas du är med nästa ord!

maxell said...

Jag hade satt den andra titeln innan, men så där kan det gå när du inte skissar upp saker och ting utan de byggs ihop som de blir. :)

Några timmar kvar? Vilket önsketänkande... här finns inga timmar att laborera med förrens ungefär när klockan är över midnatt, dvs när det är för sent, för mörkt och det framförallt är ett stort behov att att sova.

Å som sagt... det finns nästan en hel ordlista kvar. ;)

madeleine said...

så sant! hoppas du är med igen... inget poäng denna veckan...

Cattis said...

Läcker!! det är så roligt att få läsa allt du skriver! Fortsätt med det! =)