04 April 2011

Welcome to zombieland

Den där förkylningen som går har envist bitit sig fast även i mig. Och den är verkligen envis i fråga om sin hosta. Jag minns inte när jag senast fick sova en natt utan att vakna x antal gånger på grund av hosta. En hosta som inte ger sig i första taget.

Därav vandrar jag numera omkring i zombieland och ärligt talat syns det på mig... ;)

Detta förklarar också varför jag inte uppdaterat här, men jag har uppdaterat både där och där och där. Å ja, jag har försökt skapa en del mellan allt snor och alla hostattacker. Fattas annat. Jag kan för mitt liv aldrig vara sjuk som i sjuk och vara still. Jag måste göra saker eller, som vi brukar uttrycka det, bränna ljuset i båda ändarna...

Tillägg: Det är så sällan jag skriver om våra privata förehavanden i den här bloggen. Här ovan är ett undantag och jag när jag är i farten gör jag ett till. :) Måste bara skriva om det som gjorde lilla mannens dag idag. Han fick en bok om en av de där ångdrivna sakerna som han är såld på. Han sken som solen när den bok han lånat på biblioteket sedan en tid tillbaka, det vill säga "Boken om Titanic", vart hans. Å nog sjutton sken såväl jag som bibliotekarien som räckte över boken ikapp med han. Sånt - om något - ger vad som behövs, det vill säga energi!

3 comments:

Mahlin78 said...

Trist att förkylningen och hostan inte ger med sig! Känner mig än mer lyckligt lottad som har undkommit detta i år! Hoppas du snart är fri från hostan.

Åh jag förstår att liten man blev glad - Titanic är ju så intressant och outgrundligt ämne att läsa om!

martin said...

Jag antar att "där och där och där" skall vara länkar. Åtgärda! :)

maxell said...

Mahlin78: Klart han vart glad! Han gillar det sedan vi såg modellen på sjöhistoriska i Stockholm i början på året.

Martin: Länkar och länkar. Det får vara fler här då om det ska räcka till så jag skippade att sätta länkar på dem denna gång. Här och här och här finns alla tre i högerspalten å är inga direkt hemliga länkar. ;)