28 April 2011

Födeldagstävling hos Creativica

I maj fyller Creativica 2 år och detta kommer att firas med aktiviteter, erbjudanden och tävling. Idag har vi presenterat en födelsedagstävling i bloggen. Detta inlägg återges här. Vill du hellre läsa originalinlägget klickar du här.

Tävlingen handlar om att använda följande skiss av mig, maxell...... för att skapa ett födelsedagskort med tema 2 år. Det ska synas att du använt dig av skissen.

Alla kort ska vara nyskapande för denna tävling och endast för denna tävling.

Tävlingen har två priser. Ett pris delas ut efter omröstning bland Creativicas personal och delar av designteamet. Ett pris lottas ut. Priserna består av rykande färska nyheter från Maja Design som släpps i maj 2011.

För att delta i födelsedagstävlingen ska du skicka eller lämna in ditt kort till Creativicas butik i Uddevalla. Kom ihåg att – på insidan av ditt kort – ange namn och kontaktuppgifter (adress).

Korten ska vara butiken tillhanda senast den 11e maj.

Vill du posta ditt kort är adressen
Creativica
S:t Mikaelsgatan 2B
451 40 UDDEVALLA

Märk kuvertet med ”Grattis 2 år”.

Under veckan 9 – 15 maj publicerar Creativicas designers (såväl fasta som gäster) sina tolkningar av tävlingen i Creativicas blogg. Söndag den 15 maj presenteras ett urval av inkomna bidrag och vinnare.

No comments: