26 April 2011

Pågående tävling och utmaningar hos Skrotboken

Så här sista veckan i april lägger jag in tips om pågående tävlingar och utmaningar.

Färgstarka böcker
Under april månad sponsras Skrotboken av Skaparlusten. Sponsringen innebär dels inspirationskit till två inspiratörer och dels en vinst till en tävling. I april inspireras vi av det skrivna ordet och månadens tävling handlar om att,
på valfritt alster, använda
minst en boksida
OCH
minst en valfri färg (sort - inte kulör) för att färga in åtminstone denna boksida.

Beskriv även hur du har gått tillväga vid infärgningen.

Alla bidrag ska vara nyskapade enbart för denna tävling.

Lämna in ditt bidrag senast den 30e april klockan 23.59. För att se vinsten, veta hur du lämnar in och få mer information om tävlingen läser du detta inlägg i Skrotbokens blogg. Kika även i Skrotbokens blogg för att se härliga inspirationsalster som skapats av två av Skrotbokens inspiratörer.

Collage
Skrotboken har börjat med en serie där vi var månad presenterar en teknik och utmanar alla att använda denna teknik på valfritt alster. Teknikerna förknippas vanligen med Art Journal och Mixed Media, men vi ser att det kan användas för alla former av skapande.

Under april har vi presenterat att inlägg om Collage. Vill du veta mer om denna spännande och användbara teknik samt anta utmaningen läser du i detta inlägg i Skrotbokens blogg. Alster ska vara Skrotboken tillhanda senast den 10e maj för denna utmaning.

Den 19e maj presenteras alster med collage och den 20e maj presenteras en ny teknik som är en ny utmaning.

Mini Art Journal 2011
Du har väl inte missat att Skrotboken har en utmaning som pågår hela året? Jag själv är med även om jag missat en del på sista tiden. Jag får helt enkelt tokskapa för att komma ikapp. :)

För att veta mer och delta i denna utmaning läser du detta inlägg i Skrotbokens blogg.

No comments: