11 July 2011

Det goda livet

Jag har, som jag visste i förväg, verkligen fallit för Art Journal. Gosh va jag gillar! :)

Min första är en bok som jag gör om eller altrar. Det innebär att jag inte har några blanka sidor att utgå ifrån. Jag hade en baktanke med det. Men... det höll inte i längden då flera av alla de tekniker och idéer jag betar av inte passar bra ihop med sidor som redan har text eller - för den delen - bilder.

Jag fick alltså för mig att ordna en ny bok för Art Journal. Här är det blanka vita sidor som inbjuder till skapande, det vill säga "det goda livet".


Första uppslaget i denna Art Journal visas i ett inlägg som publicerades igår i Skrotbokens blogg.


Jag valde att arbeta med cirklar för att symbolisera flera saker som har med ett gott liv att göra. Några cirklar är gjorda med mallar och färg, några är stämplade och några är ritade. Mellan cirklarna fyllde jag på med extra färg. På det kom ljus vit färg för att tona ner det hela något och samtidigt få det att flyta ihop och även ljusa upp det hela samt livet. :) En titel, extra stämplar, handskriven text (blurrad) samt ritade detaljer gör detta uppslag komplett.

Med minst två parallellt pågående Art Journals är livet fullt av goda möjligheter. Glöm inte det. ;)

För fler alster med och om det goda (i) livet - klicka här.

Icke-scrapmaterial: En hel del :)

1 comment:

Elin said...

Ja det har du alldeles rätt i, det är verkligen det goda i livet:) Tokgillar dina artjournalsidor! Hoppas du har det gott i sommarvärmen!