03 March 2009

Snödrivor och godis

Även om det suger riktigt riktigt illa att skotta gillar jag vintern och snön. Jag gillar det massor. I år har vi även riktig vinter. Det är enorma snödrivor här. Allt är vitt. Vitt. Vitt. Perfekt för alla sportlovslediga åsså min lille man då. Han har hela tre snökanor här på tomten inklusive trappor... ;)

Apropå snön vart såklart det "väntade" snöfallet en till två dagar försenat. Det resulterade i att jag stod här utan skotthjälp. Samtidigt äger jag inte någon spade längre. Helgens bravader att få ihop en vintrig grillplats inkluderade snöskottning av gräsmatten. Den har ett snödjup på dryga metern och någon var lite för stark kontra spaden... Men ikväll förbarmade sig min ömma moder över oss med en backupspade som hon råkade ha. Tack!

Nu sitter jag här och försöker varva ner och ignorera smärtorna... Det går så där. Lite hjälp på traven att dra upp mungiporna fick jag när jag råkade på bloggodis i Marits blogg. Hon firar 15 000 besökare och 13 000 besökare i två bloggar med att lotta ut godis.


Sånt godis är inte så värst farlig även om det kan orsaka ett visst beroende. ;)

Vill du också chansa? Klicka här. Å det är visst idag vi ska skriva om jag inte har fått allt om bakfoten...

1 comment:

Anonymous said...

hej hej tjejjen!
Jag har försökt maila dig några gånger men vet ej om mailen kommer fram...
;(
Maila lig på
YooRee_storm(a)hotmail.com

kram kram