13 June 2011

Easy life

För tillfället (mellan den 11e och 19e juni 2011) pågår World Wide Knit In Public Day och i anslutning till detta firades även den första International Yarnbombing Day. Det var i lördags, det vill säga den 11e juni. Det hela handlar självklart om garn - såväl stickat som virkat.

Skrotboken publicerade i lördags (den 11e juni) ett inlägg där garn förekommer på ett eller annat sätt på var alster. Mitt eget bidrag till detta inlägg är...


... en layout med en stickad pannlapp. Ja, det heter pannlapp. Vet du inte vad det är kan jag sträcka mig till att skriva grytlapp. Det senare ordet lär dock aldrig passera mina läppar... :)


Jag gillar denna pannlapp. Den har en underbar färg och spana in mönstret. För placering av pannlapp och foton fick jag hjälp av den lilla mannen på fotona. Han la ut dem på sidan och sa att "så, så ska de vara".

Sedan fyllde jag på med matchande retropapper i rektanglar och alla fick extra dekorationer.


Med detta fångas en en sommardag med "easy life". :)

För fler alster med garn - stickat och virkat - klicka här. Å ja, jag håller med Bi. Garngraffiti liksom annan graffiti ger ett glädjerus. Så det så!

Icke-scrapmaterial: Stickad pannlapp, fjäril i tyg, plastpärlor (fjäril och blomma) samt egentillverkad datumlapp.

2 comments:

Anonymous said...

Hej vännen!

Var ett tag sen jag kikade in, men nu är jag i farten igen! ;) Hoppas allt är bra med dig, här har det varit minst sagt kaos med den ena sjukdomen efter den andra...

Mycket fint har du akapat sen jag kikade in senast. Ska hasta iväg till skrotboken nu & se om det finns något roligt jag kan haka på.

Ha en fortsatt trevlig helg, kram Ulrica

martin said...

Det heter grytlapp! :)